tiistai 1. huhtikuuta 2014

Kevät flunssaa.

Kevät on kiva, paitsi että kaikki taudit on liikkeellä! 
Itelläni on nyt kolmatta viikkoa nenän tukkoisuutta sekä jonkunmoista yskää ja tänään säikähdin, että mitä ihmeen ääntä muksut pitää. Meahan se sielä yski. Oli kyllä sen kuuloinen yskä, etten oo ikänä ennen kuullut! Raukka pieni, kun itkee kurkkukipua ja yskää, eikä meinaa rauhoittua millään, vaikka yrittää toista rauhoitella ja sanoa, että kun lopettaa itkemisen niin ei kurkkuunkaan niin kovasti ota kipeää. :(  Heti kävi hinkuyskä mielessä, mutta tuskinpa on, kun kuitenkin on muksut sitä vastaan rokotettu, vaikkakin pikaisella googlettamisella selvisi, että lievempi muoto tästä taudista voi tulla rokotuksesta huolimatta. Sen verran hengitys kyllä hmm.. en osaa kuvailla, mutta vinkui sillälailla oudosti. Eeliskin on muutamia päiviä yskinyt, mutta hänellä se on ollut ihan normaalin kuuloista.

Ei siitä oo kuin pari viikkoa, kun me oltiin kaikki kolme kovasti kuumeessa, onneks nyt lämpöä ei oo meillä enään ollut. Itselläkin mittari huiteli 38,7 korkeimmillaan, mutta ei siinä paljoa lepäilemään kerennyt näiden ipanoiden kanssa. Mä oon niin tykästyny tuohon keltaiseen vk-haalariin ettei tosikaan! Aivan ihana. 


Käytiin tänään myös kattomassa pikku Benjaminia. Tai no, iso poikahan hänkin jo on, mutta silti niin pikkuinen. <3
5 kommenttia:

 1. Miten nopeasti nuo lapset oikein kasvaa,huii kauhea ne on jo niin isoja:3

  VastaaPoista
 2. sulle on haaste mun blogissa:

  http://loppuelamasi.blogspot.fi/2014/04/haastetta-pukkaa.html :)

  VastaaPoista
 3. Eihän oo keuhkoputkentulehduksesta kyse? Huldikdellakin oli ja oli niin outo yskä. Välillä kauheen möree ja hebgitys vinku niinku pilliin ois puhaltanu. Kuumetta ei ollu aluksi. Menin kuitenki neidin kans PTA:lle nii keuhkoputkentulehdushan se siellä oli. :s

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En usko, kun tuo on nyt jo vähän parempi. :o Toki eihän se pahitteeks olis käydä pta:lla "pyörähtääs".

   Poista

Popular posts