tiistai 20. toukokuuta 2014

Viime päiviä.

Sunnuntaina Satu haki muksuja ulos heidän kanssaan ja me käytettiin Akin kanssa tilaisuus hyväksi ja tehtiin pieni reissu moottoripyörällä! Voije. ekaa kertaa olin kyydissä ja aivan varmasti aion mennä toistekin! Pari kertaa vähän jänskätti, kun tuli pikkusen jyrkempi mutka vastaan, mutta muuten oli oikein mukavaa. :) 


Lähdettiin (luonnollisesti) Vaasasta Koivulahteen päin, sieltä kierrettiin Seinäjoelle ja käytiin amarillossa syömässä.  Aika pian, kun oltiin saatu lasku maksettua niin suunnattiin takaisin Vaasaa kohti ja pyörähdettiin vielä sundomissa. 


Muksuilla oli ollut kivaa mumman ja paapan kanssa rannalla. :)


Maanantaina oli ihan järkyttävän ihana päivä! Aurinko paistoi ja lämmintä oli +26. Kyllä kelpasi olla muksujen kanssa pihalla. Tosin, Eelis ei oikein piitannut, kun oli sandaalit jaloissa niin meni hiekkaa varpaisiin.. raukka ei meinannut viihtyä muualla, kuin sylissä. "Mumma auta, mun varpaissa on hiekkaa!!"

Tänään ollaan oltu vain kotona. Emmi, Noora ja äiti kävi kahvilla ja vielä pari tuntia täytyy valvoa, että murunen tulee töistä, että pääsee nukkumaan. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts