torstai 21. elokuuta 2014

Pitkästä aikaa.

Voi luoja, miksi blogiin kirjoittaminen onkaan nykyään niin vaikeaa. Onko se tämä arki, joka on jokapäivä ihan samaa, mistä ei löydy mitään kirjoitettavaa ilman, että se toistuisi jokaisessa postauksessa vai onko se vain sitä ettei jaksa enään kiinnostaa.. enpä tiedä, mutta nyt kun tämän taas muistin niin ajattelin jotakin vähän kirjoitellakin. 

Neiti on tässä tauon aikana ehtinyt täyttää jo 3v ! Voivoi mihin nämä vuodet on oikein kadonnut, juurihan mä vasta hihkuin positiivista raskaustestiä marraskuussa 2010 ja nyt mennään jo elokuuta vuonna 2014. Voin kertoa, että neiti on erittäin ihanassa iässä, koska uhma puskee oikein kovasti esiin. Kaikkea halutaan ja ei haluta. Kaikki pitää saada tehdä itse ja kuitenkin äitin pitää auttaa joka asiassa. 
Eelis on jo 1v6kk ja kävelemisen lisäksi on löytänyt sisäisen juoksijansa. Kaikenaikaa kolisee pää jokapaikkaan, kun pitää kirmata edes takaisin. Sanoja on ruvennut nyt tulemaan hiukan enemmän ja sanavarastoon kuuluukin nykyään nämä sanat:
- Äiti
- Täti
- Mumma
- Oho
- Kiitti
- Mopo
- Koira
- Kenkä

Tuun taas jokupäivä kirjoittelemaan lisää, nyt täytyy rientää kyläilemään!4 kommenttia:

 1. Voi miten kaunis tyttö! Vaikka lapset on aina sulosia, niin tämä tyttö näissä kuvissa on aivan jollain erityisellä tavalla kaunis!

  VastaaPoista
 2. ihana kuulla teistäkin pitkästä aikaa! :)

  ompa Measta kasvanut kaunis tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä välillä harmittaa, kun tulee niin harvoin kirjoiteltua, mutta jos vaikka sais nytten vähän skarpattua. :)
   Niin on! Kaunistuu päivä päivältä.

   Poista

Popular posts