torstai 13. marraskuuta 2014

Long time no seen.

Niin monta kertaa oon taas tänne tullu ja ajatellut kirjoittaa, mutta en sitten kuitenkaan ole saanut mitään ajalliseksi. Taitaa olla lopun alkua bloggailun kohdalla, kun välillä jopa tulee unohdettua tämän olemassaolo. Kyllä mä tuun vielä kirjoittelemaan, mutta veikkaanpa, että tahti on tämä sama.. kuukausien välejä, koska ei vaan yksinkertaisesti oo mitään kirjoitettavaa. 

Lokakuun alussa koettiin järkytys, kun lastenhuoneesta kuului kauhea kolahdus. Mea oli kiivennut tuommoisen leluhyllyn päälle ja joko hypännyt (koska se on uusi kiva juttu hyppiä jokapaikasta alas) tai tipahtanut siitä ja kolauttanut päänsä lattiaan saaden näin komian mustelman päähänsä. 


Paljon ollaan myös touhattu pihalla.

Mäkin oon ehtiny tässä välissä täyttämään vuosia ja sitä juhlistettiin Akin kanssa tekemällä tämän luona herkkuruokaa, härkäpaistia, lohkoperunoita ja pippurikastiketta, käymällä leffassa ja sen jälkeen muutamalla oluella. 

Me ollaan oltu koko perhe nyt reilun viikon räkätaudissa. Itelleni nousi muutama iltana kuumettakin ja silmäkin tulehtui ikävästi. Onneks muksuilla on vain yskää ja nokat vuotaa. 

Nyt ollaan myös luovuttu Eeliksen pinnasängystä ja noudettiin kellarista odottamassa ollut "isojen poikien sänky". Yllättävän hyvin on tottunut, eikä mitään ongelmia oo ollu nukuttamisen kanssa. Mea oli ekana yönä halunnut myös testata Elpun sänkyä.


Loppuun vielä kuvia näiltä parilta kuukaudelta.

Neidin hoitokuvia! Tulisivatpa jo postiluukusta. 
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts