keskiviikko 3. joulukuuta 2014

3.12

Eilen laitettiin kuusi pystyyn ja muksuilla oli mukavaa, kun saivat koristeita laittaa. Facebookin puolella on video koristelusta. 

Vähän harmittaa, kun viimeyönä paketoin kolmet ensimmäiset lahjat ja laitoin ne komeroon odottamaan jouluaattoa.. no eiköhän pikku apinat ollu aamulla sitten komeroon kurkanneet ja repineet paketit auki. Onneks en ollu vielä enempää lahjoja ehtiny ostamaan, saatika paketoimaan niin eivät tiedä mitä kaikkea vielä saavatkaan noiden avaamiensa lisäksi. Täytyy seuraavalla kertaa nostaa ne tarpeeksi ylös, etteivät varmasti ylettäisi. 


Eelis raasukin oli kompuroinut eräs aamu maton kanssa ja satuttanut nenänsä. Onneksi se nyt ei enään ole niin kamalannäköinen, mitä se oli. Ensviikon lauantaina lähdetään taas Akin kanssa keskisille ostelemaan viimeisiä joululahjoja ja kinkkua! Namskis, ei kyllä malttais odottaa, että sen saa paistaa ja maistella! On se vaan niin hyvää, että oikein jo kuola valuu pelkästä ajatuksesta. 

Sais jo kyllä tulla pysyvä lumi maahan. On niin ankeaa, kun on niin harmaata ja synkkää pihalla. Ikinä en oo ennen toivonu lunta, koska tunnetusti en talvesta tykkää yhtään, mutta nyt se olis kiva. Pääsis muksujen kanssa pulkkailemaan ja tekemään lumienkeleitä sekä lumiukkoja. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Popular posts