keskiviikko 8. huhtikuuta 2015

Pääsiäistä ja muuta.

Heippahei! Pääsiäinen oli ja meni ja yli kuukausi taas viime postauksesta.

Meillä pääsiäisen vietto oli tänävuonna vähä tylsähkö, kun Mea oli isällään viikonlopun ja Eelis mun isällä torstai-lauantai väli. Kerettiin kuitenkin neidin kanssa perjantaina vähän touhuamaan ja Eeliksen kanssa virvottiin mun äidille lauantaina. 


Kulueen kuukauden aikana Eeliskin on jo ehtinyt teloa itsensä tv-tasoon, jonka vuoksi kävimme päivystyksessä liimattavana.. Se ei tosin paljoa auttanut, kun Eelis päätti repiä teipit liimoineen yön aikana pois. Kyllä siinä melkoisesti säikähti, kun olimme mummalla ja iltavillin aikana poju päätti kompastua omiin jalkoihinsa.. Kauhea pamahdus kuului ja samantien alkushokin jälkeen saatiin lähteä päivystykseen. Ihmeellistä oli, ettei Eelis huutanut, eikä itkenyt, hän totesi vain "Au, pipi" ja päivystyksessäkin oli oikein iloinen ja hoitajalle, joka haavan liimasi, hän totesi tomerasti "noin, kiitoos, heippa". Onneksi on jo lähestulkoon parantunut, eikä tuo ole pahemmin haavaa hypistellyt. 


Muuten meillä on mennyt oikein kivasti, ollaan oltu paljon pihalla ja touhattu kaikenlaista. Takatalvikin yllätti ja oli hauska verrata kuvia, kun ensin saatiin nauttia vesilätäköistä ja seuraavana päivänä hypittiin kinoksissa. 
 Benistäkin vielä kuvia, kun poseerasi tätille niin komeasti uusien lasiensa kanssa. <3


1 kommentti:

Popular posts